Could not load element on ios real device

Hello,

My environment:

Appium 1.3.7 ,iPhone 5 (Model A1429), Mac OS 10.9.5, Xcode 6.1.1,

the App launches but then hangs while trying loading the search result page,when I stop the appium,it is loading successfully

Screenshot:


Appium Log:
info: --> GET /wd/hub/session/0e8c0b85-8f19-42b8-8563-94fbbfdf737f/source {}

info: [debug] Pushing command to appium work queue: “au.mainApp().getTreeForXML()”

info: [debug] Sending command to instruments: au.mainApp().getTreeForXML()

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:41 +0000 Debug: Got new command 7 from instruments: au.mainApp().getTreeForXML()

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:41 +0000 Debug: evaluating au.mainApp().getTreeForXML()

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:44 +0000 Debug: evaluation finished

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:44 +0000 Debug: responding with:

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:44 +0000 Debug: Running system command #8: /Applications/Appium.app/Contents/Resources/node/bin/node /Applications/Appium.app/Contents/Resources/node_modules/appium/node_modules/appium-uiauto/bin/command-proxy-client.js /tmp/instruments_sock 2,{“status”:0,“value”:{“UIAApplication”:{"@":{“name”:null,“label”:null,“value”:null,“dom”:null,"enabl…

info: [debug] Socket data received (285 bytes)

info: [debug] Socket data being routed.
info: [debug] Got result from instruments: {“status”:0,“value”:{“UIAApplication”:{"@":{“name”:null,“label”:null,“value”:null,“dom”:null,“enabled”:false,“valid”:false,“visible”:false,“hint”:null,“path”:"/0",“x”:-4.8944350955233e+36,“y”:1.842837132892683e-10,“width”:8.666244610822105e-9,“height”:8.666248163535784e-9},">":[]}}}

info: [debug] Responding to client with success: {“status”:0,“value”:"<?xml version=\"1.0\" encoding=\"UTF-8\"?>\n\n <UIAApplication name="" label="" value="" dom="" enabled=“false” valid=“false” visible=“false” hint="" path="/0" x="-4.8944350955233e+36" y=“1.842837132892683e-10” width=“8.666244610822105e-9” height=“8.666248163535784e-9”>\n \n",“sessionId”:“0e8c0b85-8f19-42b8-8563-94fbbfdf737f”}
info: <-- GET /wd/hub/session/0e8c0b85-8f19-42b8-8563-94fbbfdf737f/source 200 3661.834 ms - 421 {“status”:0,“value”:"<?xml version=\"1.0\" encoding=\"UTF-8\"?>\n\n <UIAApplication name="" label="" value="" dom="" enabled=“false” valid=“false” visible=“false” hint="" path="/0" x="-4.8944350955233e+36" y=“1.842837132892683e-10” width=“8.666244610822105e-9” height=“8.666248163535784e-9”>\n \n",“sessionId”:“0e8c0b85-8f19-42b8-8563-94fbbfdf737f”}
info: --> GET /wd/hub/session/0e8c0b85-8f19-42b8-8563-94fbbfdf737f/orientation {}
info: [debug] Pushing command to appium work queue: “au.getScreenOrientation()”
info: [debug] Sending command to instruments: au.getScreenOrientation()

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:45 +0000 Debug: Got new command 8 from instruments: au.getScreenOrientation()

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:45 +0000 Debug: evaluating au.getScreenOrientation()

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:45 +0000 Debug: evaluation finished
info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:45 +0000 Debug: responding with:

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:45 +0000 Debug: Running system command #9: /Applications/Appium.app/Contents/Resources/node/bin/node /Applications/Appium.app/Contents/Resources/node_modules/appium/node_modules/appium-uiauto/bin/command-proxy-client.js /tmp/instruments_sock 2,{“status”:0,“value”:“UNKNOWN”}…

info: [debug] Socket data received (32 bytes)

info: [debug] Socket data being routed.

info: [debug] Got result from instruments: {“status”:0,“value”:“UNKNOWN”}
info: [debug] Setting internal orientation to UNKNOWN
info: [debug] Responding to client with success: {“status”:0,“value”:“UNKNOWN”,“sessionId”:“0e8c0b85-8f19-42b8-8563-94fbbfdf737f”}

info: <-- GET /wd/hub/session/0e8c0b85-8f19-42b8-8563-94fbbfdf737f/orientation 200 1087.881 ms - 81 {“status”:0,“value”:“UNKNOWN”,“sessionId”:“0e8c0b85-8f19-42b8-8563-94fbbfdf737f”}
info: --> GET /wd/hub/session/0e8c0b85-8f19-42b8-8563-94fbbfdf737f/screenshot {}
info: [debug] Pushing command to appium work queue: “au.getScreenOrientation()”
info: [debug] Sending command to instruments: au.getScreenOrientation()

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:46 +0000 Debug: Got new command 9 from instruments: au.getScreenOrientation()

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:46 +0000 Debug: evaluating au.getScreenOrientation()

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:46 +0000 Debug: evaluation finished
info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:46 +0000 Debug: responding with:

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:46 +0000 Debug: Running system command #10: /Applications/Appium.app/Contents/Resources/node/bin/node /Applications/Appium.app/Contents/Resources/node_modules/appium/node_modules/appium-uiauto/bin/command-proxy-client.js /tmp/instruments_sock 2,{“status”:0,“value”:“UNKNOWN”}…

info: [debug] Socket data received (32 bytes)

info: [debug] Socket data being routed.
info: [debug] Got result from instruments: {“status”:0,“value”:“UNKNOWN”}

info: [debug] Setting internal orientation to UNKNOWN
info: [debug] Pushing command to appium work queue: “au.capture(‘screenshotdc816a49-87ab-4124-9f19-20e46327a6e5’)”
info: [debug] Sending command to instruments: au.capture(‘screenshotdc816a49-87ab-4124-9f19-20e46327a6e5’)

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:47 +0000 Debug: Got new command 10 from instruments: au.capture(‘screenshotdc816a49-87ab-4124-9f19-20e46327a6e5’)

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:47 +0000 Debug: evaluating au.capture(‘screenshotdc816a49-87ab-4124-9f19-20e46327a6e5’)

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:47 +0000 Debug: target.captureRectOnScreenWithName("{origin:{x:0.00,y:0.00}, size:{height:568.00,width:320.00}}", UIScreen, “screenshotdc816a49-87ab-4124-9f19-20e46327a6e5”)

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:47 +0000 Screenshot captured.

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:47 +0000 Debug: evaluation finished

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:47 +0000 Debug: responding with:

info: [debug] [INST] 2015-06-17 07:44:47 +0000 Debug: Running system command #11: /Applications/Appium.app/Contents/Resources/node/bin/node /Applications/Appium.app/Contents/Resources/node_modules/appium/node_modules/appium-uiauto/bin/command-proxy-client.js /tmp/instruments_sock 2,{“status”:0,“value”:""}…

info: [debug] Socket data received (25 bytes)

info: [debug] Socket data being routed.
info: [debug] Got result from instruments: {“status”:0,“value”:""}

info: [debug] Waiting 10000 ms for screenshot to ge generated.

info: [debug] Responding to client with success: {“status”:0,“value”:“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…”,“sessionId”:“0e8c0b85-8f19-42b8-8563-94fbbfdf737f”}

info: <-- GET /wd/hub/session/0e8c0b85-8f19-42b8-8563-94fbbfdf737f/screenshot 200 2362.010 ms - 78218 {“status”:0,“value”:“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…”,“sessionId”:“0e8c0b85-8f19-42b8-8563-94fbbfdf737f”}

info: --> GET /wd/hub/session/0e8c0b85-8f19-42b8-8563-94fbbfdf737f/contexts {}
info: [debug] [REMOTE] Getting WebKitRemoteDebugger pageArray

error: [REMOTE] Could not connect to WebKitRemoteDebugger server

info: [debug] Responding to client with error: {“status”:13,“value”:{“message”:“An unknown server-side error occurred while processing the command. (Original error: connect ECONNREFUSED)”,“code”:“ECONNREFUSED”,“errno”:“ECONNREFUSED”,“syscall”:“connect”,“origValue”:“connect ECONNREFUSED”},“sessionId”:“0e8c0b85-8f19-42b8-8563-94fbbfdf737f”}
info: <-- GET /wd/hub/session/0e8c0b85-8f19-42b8-8563-94fbbfdf737f/contexts 500 3.679 ms - 293

info: [IOS_SYSLOG_ROW ] Jun 17 15:44:49 iPhone locationd[63] : Gesture EnabledForTopCLient: 0, EnabledInDaemonSettings: 0

info: [IOS_SYSLOG_ROW ] Jun 17 15:45:06 iPhone locationd[63] : Gesture EnabledForTopCLient: 0, EnabledInDaemonSettings: 0

info: [IOS_SYSLOG_ROW ] Jun 17 15:45:17 iPhone wifid[68] : WiFi:[456219917.185843]:

info: [IOS_SYSLOG_ROW ] Jun 17 15:45:17 iPhone wifid[68] : Too frequent(0.153569 secs) rssi event from driver, ignoring

info: [IOS_SYSLOG_ROW ] Jun 17 15:45:17 iPhone wifid[68] :

info: [IOS_SYSLOG_ROW ] Jun 17 15:45:22 iPhone wifid[68] : WiFi:[456219922.188921]:

info: [IOS_SYSLOG_ROW ] Jun 17 15:45:22 iPhone wifid[68] : Too frequent(0.142722 secs) rssi event from driver, ignoring
info: [IOS_SYSLOG_ROW ] Jun 17 15:45:22 iPhone wifid[68] :

info: --> GET /wd/hub/status {}

info: [debug] Responding to client with success: {“status”:0,“value”:{“build”:{“version”:“1.3.7”,“revision”:“72fbfaa116d3d9f6a862600ee99cf02f6d0e2182”},“isShuttingDown”:false},“sessionId”:“0e8c0b85-8f19-42b8-8563-94fbbfdf737f”}

info: <-- GET /wd/hub/status 200 0.684 ms - 178 {“status”:0,“value”:{“build”:{“version”:“1.3.7”,“revision”:“72fbfaa116d3d9f6a862600ee99cf02f6d0e2182”},“isShuttingDown”:false},“sessionId”:“0e8c0b85-8f19-42b8-8563-94fbbfdf737f”}

info: [IOS_SYSLOG_ROW ] Jun 17 15:45:55 iPhone wifid[68] : WiFi:[456219955.799256]: WiFiLocaleManagerCheckLocale: locale was determined at 6/17/15, 3:23:55 PM China Standard Time, has been valid for 22.00 mins [cache timeout 60.00 mins]

info: [IOS_SYSLOG_ROW ] Jun 17 15:45:59 iPhone syncdefaultsd[167] : (Note ) marked “com.me.keyvalueservice” topic as “opportunistic” on <APSConnection: 0x16515830>

Most likely, this is due to your app/page doesn’t loading in Instruments/Simulator.

when I change the search parameters with few query results,it is loading successfully.Have you ever encountered this situation?

Since people don’t have access to your app, that would be very hard to tell.

I have faced a similar situation of infinite loading when app is trying to fetch large data sets.

Fo you to conclude if its a appium or your app, try to use instruments >> Automation and perform the same steps and see if it works with that.

Use xcode-Instrument-automation,also loading fail

If that is the case, i would go to the Dev team and ask them to take a look at it because its not a appium issue . It will work fine with iOS 7.0 but iOS 8.1 your dev team needs to fix the issue.