Failed to instrument application on real device

Hi,

I’m trying intrument the app and the appium log shows me this:

[debug] [iOS] fullReset not requested. No need to install.
[debug] [iOS] Starting UIAutoClient, and launching Instruments.

[debug] [UIAuto] Instruments socket server started at /var/folders/qq/y72s79sx7mb5b1fffzs2zswc0000gn/T/instruments_sock

[debug] [Instruments] Instruments is at: /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/usr/bin/instruments

[debug] [Instruments] Attempting to launch instruments, this is try #1

[Instruments] Launching instruments

[debug] [Instruments] Attempting to run app on real device with UDID '43d03a2f1188b93f9a4d1fc5f0da6454eec02b03'

[debug] [Instruments] Found Insruments-Without-Delay: /Applications/Appium.app/Contents/Resources/node_modules/appium/node_modules/appium-ios-driver/node_modules/appium-instruments/thirdparty/iwd7
[debug] [Instruments] Spawning instruments with command: '/Applications/Xcode.app/Contents/Developer/usr/bin/instruments -t /Applications/Xcode.app/Contents/Applications/Instruments.app/Contents/PlugIns/AutomationInstrument.xrplugin/Contents/Resources/Automation.tracetemplate -D /var/folders/qq/y72s79sx7mb5b1fffzs2zswc0000gn/T/appium-instruments/instrumentscli0.trace -w 43d03a2f1188b93f9a4d1fc5f0da6454eec02b03 es.minsait.DigitalDoctor -e UIASCRIPT "/Users/factoriapruebasproduban/Library/Application Support/appium/bootstrap/bootstrap-e8a9d3b0b1d77323.js" -e UIARESULTSPATH /var/folders/qq/y72s79sx7mb5b1fffzs2zswc0000gn/T/appium-instruments'
[debug] [Instruments] And launch timeouts (in ms): {"global":90000}

[HTTP] --> GET /wd/hub/status {}

[MJSONWP] Calling AppiumDriver.getStatus() with args: []

[HTTP] <-- GET /wd/hub/status - - ms - - 

[HTTP] --> GET /wd/hub/status {}

[MJSONWP] Calling AppiumDriver.getStatus() with args: []

[HTTP] <-- GET /wd/hub/status - - ms - - 

[HTTP] --> GET /wd/hub/status {}

[MJSONWP] Calling AppiumDriver.getStatus() with args: []

[HTTP] <-- GET /wd/hub/status - - ms - - 

[HTTP] --> GET /wd/hub/status {}

[MJSONWP] Calling AppiumDriver.getStatus() with args: []

[debug] [Instruments] [INST STDERR] 2016-09-20 15:12:52.462 instruments[1755:76193] WebKit Threading Violation - initial use of WebKit from a secondary thread.

[HTTP] <-- GET /wd/hub/status - - ms - - 

[HTTP] --> GET /wd/hub/status {}

[MJSONWP] Calling AppiumDriver.getStatus() with args: []

[HTTP] <-- GET /wd/hub/status - - ms - - 

[debug] [Instruments] Instruments exited with code 253

[Instruments] Error launching instruments: Instruments crashed on startup

[iOSLog] [IOS_SYSLOG_ROW] Sep 20 15:12:55 iPhone-de-Movilidad gputoolsd[355] <Notice>: schedule invalidation <DYTransport 0x135605450, error: lost transport connection (31)>

[iOSLog] [IOS_SYSLOG_ROW] Sep 20 15:12:55 iPhone-de-Movilidad gputoolsd[355] <Notice>: terminating daemon 0x1356050f0

[iOSLog] [IOS_SYSLOG_ROW] Sep 20 15:12:55 iPhone-de-Movilidad DTServiceHub[237] <Warning>: Could not create service named com.apple.instruments.server.services.processcontrol.posixspawn

[iOSLog] [IOS_SYSLOG_ROW] Sep 20 15:12:55 iPhone-de-Movilidad notification_proxy[214] <Error>: 0x16e087000 -[MNPLockdownConnection receiveMessage]: lockdown_receive_message error!

[iOSLog] [IOS_SYSLOG_ROW] Sep 20 15:12:55 iPhone-de-Movilidad notification_proxy[214] <Error>: 0x16e087000 -[MNPLockdownConnection receiveMessage]: lockdown_receive_message error!

Could you help us with this problem?

Thanks,