iOS (Original error: Instruments crashed on startup)

I am getting following error and unable to start application.

  • I have a signed developer apk
  • I have tried passing --native-instruments-lib in developer option

still it doesnt work.

Launching Appium with command: ‘/Applications/Appium.app/Contents/Resources/node/bin/node’ lib/server/main.js --command-timeout “7200” --debug-log-spacing --platform-version “8.1” --platform-name “iOS” --show-ios-log --device-name “iPhone 5” --native- instruments-lib

usage: main.js [-h] [-v] [–shell]
[–localizable-strings-dir LOCALIZABLESTRINGSDIR] [–app APP]
[–ipa IPA] [-U UDID] [-a ADDRESS] [-p PORT]
[-ca CALLBACKADDRESS] [-cp CALLBACKPORT] [-bp BOOTSTRAPPORT]
[-k] [-r BACKENDRETRIES] [–session-override] [–full-reset]
[–no-reset] [-l] [-lt LAUNCHTIMEOUT] [-g LOG]
[–log-level {info,info:debug,info:info,info:warn,info:error,warn,warn:debug,warn:info,warn:warn,warn:error,error,error:debug,error:info,error:warn,error:error,debug,debug:debug,debug:info,debug:warn,debug:error}]
[–log-timestamp] [–local-timezone] [–log-no-colors]
[-G WEBHOOK] [–native-instruments-lib]
[–app-pkg ANDROIDPACKAGE] [–app-activity ANDROIDACTIVITY]
[–app-wait-package ANDROIDWAITPACKAGE]
[–app-wait-activity ANDROIDWAITACTIVITY]
[–android-coverage ANDROIDCOVERAGE] [–avd AVD]
[–avd-args AVDARGS]
[–device-ready-timeout ANDROIDDEVICEREADYTIMEOUT] [–safari]
[–device-name DEVICENAME] [–platform-name PLATFORMNAME]
[–platform-version PLATFORMVERSION]
[–automation-name AUTOMATIONNAME] [–browser-name BROWSERNAME]
[–default-device] [–force-iphone] [–force-ipad]
[–language LANGUAGE] [–locale LOCALE]
[–calendar-format CALENDARFORMAT] [–orientation ORIENTATION]
[–tracetemplate AUTOMATIONTRACETEMPLATEPATH]
[–instruments INSTRUMENTSPATH] [–show-sim-log]
[–show-ios-log] [–nodeconfig NODECONFIG] [-ra ROBOTADDRESS]
[-rp ROBOTPORT] [–selendroid-port SELENDROIDPORT]
[–chromedriver-port CHROMEDRIVERPORT]
[–chromedriver-executable CHROMEDRIVEREXECUTABLE]
[–use-keystore] [–keystore-path KEYSTOREPATH]
[–keystore-password KEYSTOREPASSWORD] [–key-alias KEYALIAS]
[–key-password KEYPASSWORD] [–show-config] [–no-perms-check]
[–command-timeout DEFAULTCOMMANDTIMEOUT] [–keep-keychains]
[–strict-caps] [–isolate-sim-device] [–tmp TMPDIR]
[–trace-dir TRACEDIR] [–intent-action INTENTACTION]
[–intent-category INTENTCATEGORY] [–intent-flags INTENTFLAGS]
[–intent-args OPTIONALINTENTARGUMENTS]
[–dont-stop-app-on-reset] [–debug-log-spacing]
[–suppress-adb-kill-server] [–async-trace]

main.js: error: Unrecognized arguments: instruments-lib.

Launching Appium with command: ‘/Applications/Appium.app/Contents/Resources/node/bin/node’ lib/server/main.js --command-timeout “7200” --debug-log-spacing --platform-version “8.1” --platform-name “iOS” --show-ios-log --device-name “iPhone 5” --native- instruments-lib

usage: main.js [-h] [-v] [–shell]
[–localizable-strings-dir LOCALIZABLESTRINGSDIR] [–app APP]
[–ipa IPA] [-U UDID] [-a ADDRESS] [-p PORT]
[-ca CALLBACKADDRESS] [-cp CALLBACKPORT] [-bp BOOTSTRAPPORT]
[-k] [-r BACKENDRETRIES] [–session-override] [–full-reset]
[–no-reset] [-l] [-lt LAUNCHTIMEOUT] [-g LOG]
[–log-level {info,info:debug,info:info,info:warn,info:error,warn,warn:debug,warn:info,warn:warn,warn:error,error,error:debug,error:info,error:warn,error:error,debug,debug:debug,debug:info,debug:warn,debug:error}]
[–log-timestamp] [–local-timezone] [–log-no-colors]
[-G WEBHOOK] [–native-instruments-lib]
[–app-pkg ANDROIDPACKAGE] [–app-activity ANDROIDACTIVITY]
[–app-wait-package ANDROIDWAITPACKAGE]
[–app-wait-activity ANDROIDWAITACTIVITY]
[–android-coverage ANDROIDCOVERAGE] [–avd AVD]
[–avd-args AVDARGS]
[–device-ready-timeout ANDROIDDEVICEREADYTIMEOUT] [–safari]
[–device-name DEVICENAME] [–platform-name PLATFORMNAME]
[–platform-version PLATFORMVERSION]
[–automation-name AUTOMATIONNAME] [–browser-name BROWSERNAME]
[–default-device] [–force-iphone] [–force-ipad]
[–language LANGUAGE] [–locale LOCALE]
[–calendar-format CALENDARFORMAT] [–orientation ORIENTATION]
[–tracetemplate AUTOMATIONTRACETEMPLATEPATH]
[–instruments INSTRUMENTSPATH] [–show-sim-log]
[–show-ios-log] [–nodeconfig NODECONFIG] [-ra ROBOTADDRESS]
[-rp ROBOTPORT] [–selendroid-port SELENDROIDPORT]
[–chromedriver-port CHROMEDRIVERPORT]
[–chromedriver-executable CHROMEDRIVEREXECUTABLE]
[–use-keystore] [–keystore-path KEYSTOREPATH]
[–keystore-password KEYSTOREPASSWORD] [–key-alias KEYALIAS]
[–key-password KEYPASSWORD] [–show-config] [–no-perms-check]
[–command-timeout DEFAULTCOMMANDTIMEOUT] [–keep-keychains]
[–strict-caps] [–isolate-sim-device] [–tmp TMPDIR]
[–trace-dir TRACEDIR] [–intent-action INTENTACTION]
[–intent-category INTENTCATEGORY] [–intent-flags INTENTFLAGS]
[–intent-args OPTIONALINTENTARGUMENTS]
[–dont-stop-app-on-reset] [–debug-log-spacing]
[–suppress-adb-kill-server] [–async-trace]

main.js: error: Unrecognized arguments: instruments-lib.

Launching Appium with command: ‘/Applications/Appium.app/Contents/Resources/node/bin/node’ lib/server/main.js --command-timeout “7200” --debug-log-spacing --platform-version “8.1” --platform-name “iOS” --show-ios-log --device-name “iPhone 5”

info: Welcome to Appium v1.4.13 (REV c75d8adcb66a75818a542fe1891a34260c21f76a)

info: Appium REST http interface listener started on 0.0.0.0:4723

info: [debug] Non-default server args: {“deviceName”:“iPhone 5”,“platformName”:“iOS”,“platformVersion”:“8.1”,“showIOSLog”:true,“defaultCommandTimeout”:7200,“debugLogSpacing”:true}
info: Console LogLevel: debug

info: --> GET /wd/hub/status {}

info: [debug] Responding to client with success: {“status”:0,“value”:{“build”:{“version”:“1.4.13”,“revision”:“c75d8adcb66a75818a542fe1891a34260c21f76a”}}}

info: <-- GET /wd/hub/status 200 7.968 ms - 105 {“status”:0,“value”:{“build”:{“version”:“1.4.13”,“revision”:“c75d8adcb66a75818a542fe1891a34260c21f76a”}}}

info: --> POST /wd/hub/session {“desiredCapabilities”:{“app”:"/Users/skillvo-iosbackupmini/Downloads/skillvo.ipa",“platformVersion”:“9.3.2”,“bundle_id”:“com.app.skillvo”,“u_did”:“21a450ee1b1dedcf93c6f70c99eadeccbce3cf52”,“platformName”:“iOS”,“deviceName”:“iPhone”}}

info: Client User-Agent string: Apache-HttpClient/4.5.1 (Java/1.8.0_91)
info: *************************************
info: *************************************
info: *************************************
info: *************************************
info: *************************************
info: *************************************
info: *************************************
info: *************************************
info: **** NEW SESSION ***
info: **** NEW SESSION ***
info: **** NEW SESSION ***
info: **** NEW SESSION ***
info: **** NEW SESSION ***
info: **** NEW SESSION ***
info: **** NEW SESSION ***
info: **** NEW SESSION ***

info: *************************************
info: *************************************
info: *************************************
info: *************************************
info: *************************************
info: *************************************
info: *************************************
info: *************************************
info: [debug] The following desired capabilities were provided, but not recognized by appium. They will be passed on to any other services running on this server. : bundle_id, u_did
info: [debug] Using local .ipa from desired caps: /Users/skillvo-iosbackupmini/Downloads/skillvo.ipa
info: [debug] Copying local zip to tmp dir

info: [debug] /Users/skillvo-iosbackupmini/Downloads/skillvo.ipa copied to /var/folders/t6/h0n64w4s6_j4dq1y522xgc1m0000gn/T/116520-2893-x4etbi/appium-app.zip

info: [debug] Unzipping /var/folders/t6/h0n64w4s6_j4dq1y522xgc1m0000gn/T/116520-2893-x4etbi/appium-app.zip

info: [debug] Testing zip archive: /var/folders/t6/h0n64w4s6_j4dq1y522xgc1m0000gn/T/116520-2893-x4etbi/appium-app.zip

info: [debug] Zip archive tested clean

info: [debug] Unzip successful

info: [debug] Using locally extracted app: /var/folders/t6/h0n64w4s6_j4dq1y522xgc1m0000gn/T/116520-2893-x4etbi/Payload/Skillvo.app

info: [debug] Creating new appium session de9da15c-05c5-410b-857c-6710db7a6464
info: [debug] Removing any remaining instruments sockets
info: [debug] Cleaned up instruments socket /tmp/instruments_sock
info: [debug] Setting Xcode version

info: [debug] Xcode version set to 7.3.1
info: [debug] Setting iOS SDK Version

info: [debug] iOS SDK Version set to 9.3

info: [debug] Checking whether instruments supports our device string

info: [debug] Getting list of devices instruments supports
info: [debug] Instruments is at: /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/usr/bin/instruments

info: --> GET /wd/hub/status {}

info: [debug] Responding to client with success: {“status”:0,“value”:{“build”:{“version”:“1.4.13”,“revision”:“c75d8adcb66a75818a542fe1891a34260c21f76a”},“isShuttingDown”:false},“sessionId”:“de9da15c-05c5-410b-857c-6710db7a6464”}

info: <-- GET /wd/hub/status 200 3.857 ms - 179 {“status”:0,“value”:{“build”:{“version”:“1.4.13”,“revision”:“c75d8adcb66a75818a542fe1891a34260c21f76a”},“isShuttingDown”:false},“sessionId”:“de9da15c-05c5-410b-857c-6710db7a6464”}

info: [debug] Getting device string from opts: {“forceIphone”:false,“forceIpad”:false,“xcodeVersion”:“7.3.1”,“iOSSDKVersion”:“9.3”,“deviceName”:“iPhone”,“platformVersion”:“9.3.2”}

info: [debug] fixDevice is on
info: [debug] Final device string is: ‘iPhone (9.3.2)’
info: [debug] iOS sim UDID is 21a450ee1b1dedcf93c6f70c99eadeccbce3cf52
info: [debug] Auto-detecting iOS udid…
info: [debug] Not auto-detecting udid, running on sim

info: [debug] Could not parse plist file (as binary) at /var/folders/t6/h0n64w4s6_j4dq1y522xgc1m0000gn/T/116520-2893-x4etbi/Payload/Skillvo.app/en.lproj/Localizable.strings
info: Will try to parse the plist file as XML
info: [debug] Could not parse plist file (as XML) at /var/folders/t6/h0n64w4s6_j4dq1y522xgc1m0000gn/T/116520-2893-x4etbi/Payload/Skillvo.app/en.lproj/Localizable.strings
warn: Could not parse app Localizable.strings assuming it doesn’t exist
info: [debug] Getting bundle ID from app
info: [debug] Parsed app Info.plist (as binary)
info: [debug] Creating instruments
info: [debug] Preparing uiauto bootstrap
info: [debug] Dynamic bootstrap dir: /Users/skillvo-iosbackupmini/Library/Application Support/appium/bootstrap
info: [debug] Dynamic env: {“nodePath”:"/Applications/Appium.app/Contents/Resources/node/bin/node",“commandProxyClientPath”:"/Applications/Appium.app/Contents/Resources/node_modules/appium/submodules/appium-uiauto/bin/command-proxy-client.js",“instrumentsSock”:"/tmp/instruments_sock",“interKeyDelay”:null,“justLoopInfinitely”:false,“autoAcceptAlerts”:false,“autoDismissAlerts”:false,“sendKeyStrategy”:“oneByOne”}

info: [debug] Dynamic bootstrap code: // This file is automatically generated. Do not manually modify!

info: [debug] Dynamic bootstrap path: /Users/skillvo-iosbackupmini/Library/Application Support/appium/bootstrap/bootstrap-f062718992d59810.js

info: [debug] Reusing dynamic bootstrap: /Users/skillvo-iosbackupmini/Library/Application Support/appium/bootstrap/bootstrap-f062718992d59810.js
info: [debug] Getting device string from opts: {“forceIphone”:false,“forceIpad”:false,“xcodeVersion”:“7.3.1”,“iOSSDKVersion”:“9.3”,“deviceName”:“iPhone”,“platformVersion”:“9.3.2”}
info: [debug] fixDevice is on
info: [debug] Final device string is: ‘iPhone (9.3.2)’

info: [debug] We’re on iOS7.1+ so forcing defaultDevice on
info: [debug] Getting device string from opts: {“forceIphone”:false,“forceIpad”:false,“xcodeVersion”:“7.3.1”,“iOSSDKVersion”:“9.3”,“deviceName”:“iPhone”,“platformVersion”:“9.3.2”}
info: [debug] fixDevice is on
info: [debug] Final device string is: ‘iPhone (9.3.2)’
info: [debug] Parsed app Info.plist (as binary)

info: [debug] Wrote new app Info.plist with device type
info: [debug] Checking whether we need to set app preferences
info: [debug] Running ios sim reset flow
info: [debug] Killing the simulator process
info: [debug] Killing any other simulator daemons

info: [debug] Killall iOS Simulator
info: [debug] Cleaning sim data files

info: node-simctl: Executing: xcrun with args: simctl erase 21a450ee1b1dedcf93c6f70c99eadeccbce3cf52 and timeout: 2000

info: node-simctl: Executing: xcrun with args: simctl erase 21a450ee1b1dedcf93c6f70c99eadeccbce3cf52 and timeout: 2000

info: node-simctl: Executing: xcrun with args: simctl erase 21a450ee1b1dedcf93c6f70c99eadeccbce3cf52 and timeout: 2000

info: node-simctl: Executing: xcrun with args: simctl erase 21a450ee1b1dedcf93c6f70c99eadeccbce3cf52 and timeout: 2000

info: node-simctl: Executing: xcrun with args: simctl erase 21a450ee1b1dedcf93c6f70c99eadeccbce3cf52 and timeout: 2000

error: Could not reset simulator. Leaving as is. Error: Command ‘xcrun simctl erase 21a450ee1b1dedcf93c6f70c99eadeccbce3cf52’ exited with code 158

info: [debug] Cleaning app data files

info: Couldn’t find app directories to delete. Probably it’s not installed
info: [debug] Not setting locale
info: [debug] No iOS / app preferences to set
info: [debug] Starting iOS 8.* simulator log capture

info: [debug] Not pre-launching simulator
info: [debug] Starting command proxy.
info: [debug] Instruments socket server started at /tmp/instruments_sock
info: [debug] Starting instruments
info: [debug] Instruments is at: /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/usr/bin/instruments
info: Launching instruments

info: [debug] Attempting to run app on iPhone (9.3.2)
info: [debug] Spawning instruments with command: /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/usr/bin/instruments -t /Applications/Xcode.app/Contents/Applications/Instruments.app/Contents/PlugIns/AutomationInstrument.xrplugin/Contents/Resources/Automation.tracetemplate -D /tmp/appium-instruments/instrumentscli0.trace -w “iPhone (9.3.2)” /var/folders/t6/h0n64w4s6_j4dq1y522xgc1m0000gn/T/116520-2893-x4etbi/Payload/Skillvo.app -e UIASCRIPT “/Users/skillvo-iosbackupmini/Library/Application Support/appium/bootstrap/bootstrap-f062718992d59810.js” -e UIARESULTSPATH /tmp/appium-instruments
info: [debug] And extra without-delay env: {“DYLD_INSERT_LIBRARIES”:"/Applications/Appium.app/Contents/Resources/node_modules/appium/submodules/appium-instruments/thirdparty/iwd7/InstrumentsShim.dylib",“LIB_PATH”:"/Applications/Appium.app/Contents/Resources/node_modules/appium/submodules/appium-instruments/thirdparty/iwd7"}
info: [debug] And launch timeouts (in ms): {“global”:90000}

info: [debug] [INST STDERR] 2016-06-20 14:52:46.637 instruments[2933:52231] WebKit Threading Violation - initial use of WebKit from a secondary thread.

info: [debug] [INSTSERVER] Instruments exited with code 253

info: [debug] Killall instruments

info: [debug] Instruments crashed on startup
info: [debug] Attempting to retry launching instruments, this is retry #1
info: [debug] Killall iOS Simulator

info: Launching instruments

info: [debug] Attempting to run app on iPhone (9.3.2)

info: [debug] Spawning instruments with command: /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/usr/bin/instruments -t /Applications/Xcode.app/Contents/Applications/Instruments.app/Contents/PlugIns/AutomationInstrument.xrplugin/Contents/Resources/Automation.tracetemplate -D /tmp/appium-instruments/instrumentscli0.trace -w “iPhone (9.3.2)” /var/folders/t6/h0n64w4s6_j4dq1y522xgc1m0000gn/T/116520-2893-x4etbi/Payload/Skillvo.app -e UIASCRIPT “/Users/skillvo-iosbackupmini/Library/Application Support/appium/bootstrap/bootstrap-f062718992d59810.js” -e UIARESULTSPATH /tmp/appium-instruments
info: [debug] And extra without-delay env: {“DYLD_INSERT_LIBRARIES”:"/Applications/Appium.app/Contents/Resources/node_modules/appium/submodules/appium-instruments/thirdparty/iwd7/InstrumentsShim.dylib",“LIB_PATH”:"/Applications/Appium.app/Contents/Resources/node_modules/appium/submodules/appium-instruments/thirdparty/iwd7"}
info: [debug] And launch timeouts (in ms): {“global”:90000}

info: [debug] [INST STDERR] 2016-06-20 14:52:52.841 instruments[2939:52264] WebKit Threading Violation - initial use of WebKit from a secondary thread.

info: [debug] [INSTSERVER] Instruments exited with code 253

info: [debug] Killall instruments

info: [debug] Instruments crashed on startup
info: [debug] Attempting to retry launching instruments, this is retry #2
info: [debug] Killall iOS Simulator

info: Launching instruments

info: [debug] Attempting to run app on iPhone (9.3.2)
info: [debug] Spawning instruments with command: /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/usr/bin/instruments -t /Applications/Xcode.app/Contents/Applications/Instruments.app/Contents/PlugIns/AutomationInstrument.xrplugin/Contents/Resources/Automation.tracetemplate -D /tmp/appium-instruments/instrumentscli0.trace -w “iPhone (9.3.2)” /var/folders/t6/h0n64w4s6_j4dq1y522xgc1m0000gn/T/116520-2893-x4etbi/Payload/Skillvo.app -e UIASCRIPT “/Users/skillvo-iosbackupmini/Library/Application Support/appium/bootstrap/bootstrap-f062718992d59810.js” -e UIARESULTSPATH /tmp/appium-instruments
info: [debug] And extra without-delay env: {“DYLD_INSERT_LIBRARIES”:"/Applications/Appium.app/Contents/Resources/node_modules/appium/submodules/appium-instruments/thirdparty/iwd7/InstrumentsShim.dylib",“LIB_PATH”:"/Applications/Appium.app/Contents/Resources/node_modules/appium/submodules/appium-instruments/thirdparty/iwd7"}

info: [debug] And launch timeouts (in ms): {“global”:90000}

info: [debug] [INST STDERR] 2016-06-20 14:52:59.112 instruments[2945:52414] WebKit Threading Violation - initial use of WebKit from a secondary thread.

info: [debug] [INSTSERVER] Instruments exited with code 253

info: [debug] Killall instruments

info: [debug] Instruments crashed on startup
info: [debug] Attempting to retry launching instruments, this is retry #3
info: [debug] Killall iOS Simulator

info: Launching instruments

info: [debug] Attempting to run app on iPhone (9.3.2)

info: [debug] Spawning instruments with command: /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/usr/bin/instruments -t /Applications/Xcode.app/Contents/Applications/Instruments.app/Contents/PlugIns/AutomationInstrument.xrplugin/Contents/Resources/Automation.tracetemplate -D /tmp/appium-instruments/instrumentscli0.trace -w “iPhone (9.3.2)” /var/folders/t6/h0n64w4s6_j4dq1y522xgc1m0000gn/T/116520-2893-x4etbi/Payload/Skillvo.app -e UIASCRIPT “/Users/skillvo-iosbackupmini/Library/Application Support/appium/bootstrap/bootstrap-f062718992d59810.js” -e UIARESULTSPATH /tmp/appium-instruments
info: [debug] And extra without-delay env: {“DYLD_INSERT_LIBRARIES”:"/Applications/Appium.app/Contents/Resources/node_modules/appium/submodules/appium-instruments/thirdparty/iwd7/InstrumentsShim.dylib",“LIB_PATH”:"/Applications/Appium.app/Contents/Resources/node_modules/appium/submodules/appium-instruments/thirdparty/iwd7"}
info: [debug] And launch timeouts (in ms): {“global”:90000}

info: [debug] [INST STDERR] 2016-06-20 14:53:05.281 instruments[2951:52509] WebKit Threading Violation - initial use of WebKit from a secondary thread.

info: [debug] [INSTSERVER] Instruments exited with code 253

info: [debug] Killall instruments

info: [debug] Instruments crashed on startup
info: [debug] We exceeded the number of retries allowed for instruments to successfully start; failing launch
info: [debug] Stopping iOS log capture
info: [debug] Running ios sim reset flow
info: [debug] Killing the simulator process
info: [debug] Killing any other simulator daemons
info: [debug] Killall iOS Simulator

info: [debug] Cleaning sim data files
info: node-simctl: Executing: xcrun with args: simctl erase 21a450ee1b1dedcf93c6f70c99eadeccbce3cf52 and timeout: 2000

info: node-simctl: Executing: xcrun with args: simctl erase 21a450ee1b1dedcf93c6f70c99eadeccbce3cf52 and timeout: 2000

info: node-simctl: Executing: xcrun with args: simctl erase 21a450ee1b1dedcf93c6f70c99eadeccbce3cf52 and timeout: 2000

info: node-simctl: Executing: xcrun with args: simctl erase 21a450ee1b1dedcf93c6f70c99eadeccbce3cf52 and timeout: 2000

info: node-simctl: Executing: xcrun with args: simctl erase 21a450ee1b1dedcf93c6f70c99eadeccbce3cf52 and timeout: 2000

error: Could not reset simulator. Leaving as is. Error: Command ‘xcrun simctl erase 21a450ee1b1dedcf93c6f70c99eadeccbce3cf52’ exited with code 158

info: [debug] Cleaning app data files

error: Failed to start an Appium session, err was: Error: Instruments crashed on startup

info: Couldn’t find app directories to delete. Probably it’s not installed
info: [debug] Cleaning up appium session
info: [debug] Error: Instruments crashed on startup
at [object Object].Instruments.onInstrumentsExit (/Applications/Appium.app/Contents/Resources/node_modules/appium/submodules/appium-instruments/lib/instruments.js:440:31)
at [object Object]. (/Applications/Appium.app/Contents/Resources/node_modules/appium/submodules/appium-instruments/lib/instruments.js:353:12)
at ChildProcess.emit (events.js:110:17)
at Process.ChildProcess._handle.onexit (child_process.js:1074:12)
info: [debug] Responding to client with error: {“status”:33,“value”:{“message”:“A new session could not be created. (Original error: Instruments crashed on startup)”,“origValue”:“Instruments crashed on startup”},“sessionId”:null}
info: <-- POST /wd/hub/session 500 44887.318 ms - 182

info: --> GET /wd/hub/status {}

info: [debug] Responding to client with success: {“status”:0,“value”:{“build”:{“version”:“1.4.13”,“revision”:“c75d8adcb66a75818a542fe1891a34260c21f76a”}}}
info: <-- GET /wd/hub/status 200 1.214 ms - 105 {“status”:0,“value”:{“build”:{“version”:“1.4.13”,“revision”:“c75d8adcb66a75818a542fe1891a34260c21f76a”}}}

info: --> GET /wd/hub/status {}

info: [debug] Responding to client with success: {“status”:0,“value”:{“build”:{“version”:“1.4.13”,“revision”:“c75d8adcb66a75818a542fe1891a34260c21f76a”}}}
info: <-- GET /wd/hub/status 200 0.899 ms - 105 {“status”:0,“value”:{“build”:{“version”:“1.4.13”,“revision”:“c75d8adcb66a75818a542fe1891a34260c21f76a”}}}

info: --> GET /wd/hub/status {}

info: [debug] Responding to client with success: {“status”:0,“value”:{“build”:{“version”:“1.4.13”,“revision”:“c75d8adcb66a75818a542fe1891a34260c21f76a”}}}
info: <-- GET /wd/hub/status 200 0.951 ms - 105 {“status”:0,“value”:{“build”:{“version”:“1.4.13”,“revision”:“c75d8adcb66a75818a542fe1891a34260c21f76a”}}}

info: --> GET /wd/hub/status {}

info: [debug] Responding to client with success: {“status”:0,“value”:{“build”:{“version”:“1.4.13”,“revision”:“c75d8adcb66a75818a542fe1891a34260c21f76a”}}}
info: <-- GET /wd/hub/status 200 0.686 ms - 105 {“status”:0,“value”:{“build”:{“version”:“1.4.13”,“revision”:“c75d8adcb66a75818a542fe1891a34260c21f76a”}}}

You think you’ve done this but actually you are passing:

With a space between --native- and instruments-lib. Because of this you get the usage error:

Could you try without the space and see if it works?

I have fixed the space issue, and also there was some issue with the Simulator(Application Code base had some problem) got it fixed and it worked. Thanks @wreed for help :slight_smile:

1 Like