Unable to launch application successfully on real iOS device


#1

Appium - 1.11.1
iOS version - 12.1

When I am executing tests on simulator its working fine but when I am trying to launch app on a real device it it giving error - Error: Unable to launch WebDriverAgent because of xcodebuild failure: “xcodebuild failed with code 65”.

Log

[Xcode] ), NSLocalizedRecoverySuggestion=A valid provisioning profile for this executable was not found., NSLocalizedFailureReason=A valid provisioning profile for this executable was not found.}}}

[Xcode] Testing failed:

[Xcode] No profile for team matching found: Xcode couldn’t find any provisioning profiles matching Install the profile (by dragging and dropping it onto Xcode’s dock item) or select a different one in the General tab of the target editor. (in target ‘WebDriverAgentRunner’)

[Xcode] No certificate for team ‘’ matching ‘Apple Development: ’ found: Select a different signing certificate for CODE_SIGN_IDENTITY, a team that matches your selected certificate, or switch to automatic provisioning. (in target ‘WebDriverAgentLib’)

[Xcode] WebDriverAgentRunner-Runner.app encountered an error (Failed to install or launch the test runner. (Underlying error: App installation failed. A valid provisioning profile for this executable was not found.))

[Xcode] ** TEST EXECUTE FAILED **

[Xcode] Testing started on ‘’

[XCUITest] xcodebuild exited with code ‘65’ and signal ‘null’

Capabilities

“platformName”: “iOS”,
“platformVersion”: “12.1”,
“deviceName”: “”,
“udid”: “auto”,
“bundleId”: “”,
“app”: “”,
“automationName”: “XCUITest”,
“xcodeSigningId”: “”,
“xcodeOrgId”: “”,
“updatedWDABundleId”: “”


#2

It’s says in your logs that you don’t have a provisioning profile setup to run on a real device. Did you follow this guide to get started on real devices?

http://appium.io/docs/en/drivers/ios-xcuitest-real-devices/