Unable to launch WebDriverAgent because of xcodebuild failure: Command 'carthage bootstrap --platform iOS\,tvOS' exited with code 1. I tried several times but doesn;t work because of this webdriver agent issue

APPIUM LOGS BELOW
My xcode version: 12.4
appium version: 1.20.2 (GUI 1.17.1-1)

[Appium] Welcome to Appium v1.17.1

[Appium] Non-default server args:

[Appium] allowInsecure: {

[Appium] }

[Appium] denyInsecure: {

[Appium] }

[Appium] Appium REST http interface listener started on 0.0.0.0:4723

[HTTP] --> POST /wd/hub/session

[HTTP] {“desiredCapabilities”:{“app”:"/Users/tanumukherjee/Library/Developer/Xcode/DerivedData/Saavn-gvqhfcrpssyehxhharjxrxfgeici/Build/Products/Debug-iphonesimulator/Saavn.app",“showXcodeLog”:true,“platformVersion”:“14.4”,“automationName”:“XCuiTest”,“platformName”:“iOS”,“udid”:“FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5”,“deviceName”:“iPhone 12”},“capabilities”:{“alwaysMatch”:{“appium:app”:"/Users/tanumukherjee/Library/Developer/Xcode/DerivedData/Saavn-gvqhfcrpssyehxhharjxrxfgeici/Build/Products/Debug-iphonesimulator/Saavn.app",“appium:automationName”:“XCuiTest”,“appium:deviceName”:“iPhone 12”,“platformName”:“ios”,“appium:platformVersion”:“14.4”,“appium:showXcodeLog”:true,“appium:udid”:“FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5”},“firstMatch”:[{}]}}

[W3C] Calling AppiumDriver.createSession() with args: [{“app”:"/Users/tanumukherjee/Library/Developer/Xcode/DerivedData/Saavn-gvqhfcrpssyehxhharjxrxfgeici/Build/Products/Debug-iphonesimulator/Saavn.app",“showXcodeLog”:true,“platformVersion”:“14.4”,“automationName”:“XCuiTest”,“platformName”:“iOS”,“udid”:“FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5”,“deviceName”:“iPhone 12”},null,{“alwaysMatch”:{“appium:app”:"/Users/tanumukherjee/Library/Developer/Xcode/DerivedData/Saavn-gvqhfcrpssyehxhharjxrxfgeici/Build/Products/Debug-iphonesimulator/Saavn.app",“appium:automationName”:“XCuiTest”,“appium:deviceName”:“iPhone 12”,“platformName”:“ios”,“appium:platformVersion”:“14.4”,“appium:showXcodeLog”:true,“appium:udid”:“FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5”},“firstMatch”:[{}]}]

[BaseDriver] Event ‘newSessionRequested’ logged at 1614151662601 (12:57:42 GMT+0530 (India Standard Time))

[Appium] Appium v1.17.1 creating new XCUITestDriver (v3.22.0) session

[BaseDriver] W3C capabilities and MJSONWP desired capabilities were provided

[BaseDriver] Creating session with W3C capabilities: {

[BaseDriver] “alwaysMatch”: {

[BaseDriver] “platformName”: “ios”,

[BaseDriver] “appium:app”: “/Users/tanumukherjee/Library/Developer/Xcode/DerivedData/Saavn-gvqhfcrpssyehxhharjxrxfgeici/Build/Products/Debug-iphonesimulator/Saavn.app”,

[BaseDriver] “appium:automationName”: “XCuiTest”,

[BaseDriver] “appium:deviceName”: “iPhone 12”,

[BaseDriver] “appium:platformVersion”: “14.4”,

[BaseDriver] “appium:showXcodeLog”: true,

[BaseDriver] “appium:udid”: “FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5”

[BaseDriver] },

[BaseDriver] “firstMatch”: [

[BaseDriver] {}

[BaseDriver] ]

[BaseDriver] }

[BaseDriver] Session created with session id: 8ef40b6d-25bb-4758-be92-26abaad9fce1

[XCUITest] Current user: ‘tanumukherjee’

[XCUITest] Available devices:

[XCUITest] No real device with udid ‘FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5’. Looking for simulator

[iOSSim] Constructing iOS simulator for Xcode version 12.4 with udid ‘FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5’

[XCUITest] Determining device to run tests on: udid: ‘FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5’, real device: false

[BaseDriver] Event ‘xcodeDetailsRetrieved’ logged at 1614151664010 (12:57:44 GMT+0530 (India Standard Time))

[BaseDriver] Using local app ‘/Users/tanumukherjee/Library/Developer/Xcode/DerivedData/Saavn-gvqhfcrpssyehxhharjxrxfgeici/Build/Products/Debug-iphonesimulator/Saavn.app’

[BaseDriver] Event ‘appConfigured’ logged at 1614151664011 (12:57:44 GMT+0530 (India Standard Time))

[XCUITest] Checking whether app ‘/Users/tanumukherjee/Library/Developer/Xcode/DerivedData/Saavn-gvqhfcrpssyehxhharjxrxfgeici/Build/Products/Debug-iphonesimulator/Saavn.app’ is actually present on file system

[XCUITest] App is present

[iOS] Getting bundle ID from app ‘/Users/tanumukherjee/Library/Developer/Xcode/DerivedData/Saavn-gvqhfcrpssyehxhharjxrxfgeici/Build/Products/Debug-iphonesimulator/Saavn.app’: ‘com.Saavn.Saavn’

[BaseDriver] Event ‘resetStarted’ logged at 1614151664014 (12:57:44 GMT+0530 (India Standard Time))

[XCUITest] Not scrubbing third party app in anticipation of uninstall

[BaseDriver] Event ‘resetComplete’ logged at 1614151664122 (12:57:44 GMT+0530 (India Standard Time))

[XCUITest] Continuing without capturing device logs: iOS Simulator with udid ‘FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5’ is not running

[XCUITest] Setting up simulator

[iOS] No reason to set locale

[iOS] No iOS / app preferences to set

[iOS] Setting did not need to be updated

[iOSSim] Setting preferences of FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5 Simulator to {“ConnectHardwareKeyboard”:false}

[iOSSim] Setting common Simulator preferences to {“RotateWindowWhenSignaledByGuest”:true,“ConnectHardwareKeyboard”:false}

[iOSSim] Updated FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5 Simulator preferences at ‘/Users/tanumukherjee/Library/Preferences/com.apple.iphonesimulator.plist’ with {“DevicePreferences”:{“FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5”:{“ConnectHardwareKeyboard”:false}},“RotateWindowWhenSignaledByGuest”:true,“ConnectHardwareKeyboard”:false}

[iOSSim] Booting Simulator with UDID ‘FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5’…

[iOSSim] Starting Simulator UI with command: open -Fn /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Applications/Simulator.app --args -CurrentDeviceUDID FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5 -RotateWindowWhenSignaledByGuest 1 -ConnectHardwareKeyboard 0 -PasteboardAutomaticSync 0

[iOSSim] Simulator with UDID FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5 booted in 6.729s

[BaseDriver] Event ‘simStarted’ logged at 1614151670972 (12:57:50 GMT+0530 (India Standard Time))

[IOSSimulatorLog] Starting log capture for iOS Simulator with udid ‘FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5’ using simctl

[BaseDriver] Event ‘logCaptureStarted’ logged at 1614151671432 (12:57:51 GMT+0530 (India Standard Time))

[XCUITest] Verifying application platform

[XCUITest] CFBundleSupportedPlatforms: [“iPhoneSimulator”]

[XCUITest] Reset requested. Removing app with id ‘com.Saavn.Saavn’ from the device

[XCUITest] Installing ‘/Users/tanumukherjee/Library/Developer/Xcode/DerivedData/Saavn-gvqhfcrpssyehxhharjxrxfgeici/Build/Products/Debug-iphonesimulator/Saavn.app’ on Simulator with UUID ‘FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5’…

[XCUITest] The app has been installed successfully.

[BaseDriver] Event ‘appInstalled’ logged at 1614151675986 (12:57:55 GMT+0530 (India Standard Time))

[WebDriverAgent] Using WDA path: ‘/Applications/Appium.app/Contents/Resources/app/node_modules/appium/node_modules/appium-webdriveragent’

[WebDriverAgent] Using WDA agent: ‘/Applications/Appium.app/Contents/Resources/app/node_modules/appium/node_modules/appium-webdriveragent/WebDriverAgent.xcodeproj’

[WebDriverAgent] No obsolete cached processes from previous WDA sessions listening on port 8100 have been found

[DevCon Factory] Requesting connection for device FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5 on local port 8100, device port 8100

[DevCon Factory] Cached connections count: 0

[DevCon Factory] Successfully requested the connection for FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5:8100

[XCUITest] Starting WebDriverAgent initialization with the synchronization key ‘XCUITestDriver’

[WD Proxy] Matched ‘/status’ to command name ‘getStatus’

[WD Proxy] Proxying [GET /status] to [GET http://127.0.0.1:8100/status] with no body

[WD Proxy] Got response with unknown status: {“errno”:“ECONNREFUSED”,“code”:“ECONNREFUSED”,“syscall”:“connect”,“address”:“127.0.0.1”,“port”:8100}

[WebDriverAgent] WDA is not listening at ‘http://127.0.0.1:8100/

[WebDriverAgent] WDA is currently not running. There is nothing to cache

[XCUITest] Trying to start WebDriverAgent 2 times with 10000ms interval

[XCUITest] These values can be customized by changing wdaStartupRetries/wdaStartupRetryInterval capabilities

[BaseDriver] Event ‘wdaStartAttempted’ logged at 1614151676105 (12:57:56 GMT+0530 (India Standard Time))

[WebDriverAgent] Launching WebDriverAgent on the device

[WebDriverAgent] Fetching dependencies

[WebDriverAgent] Installing/updating dependencies for platforms ‘iOS’, ‘tvOS’

[WebDriverAgent] *** Checking out RoutingHTTPServer at “v1.2.2”

[WebDriverAgent] *** Checking out YYCache at “1.1.0”

[WebDriverAgent] *** xcodebuild output can be found in /var/folders/d1/8jcb5ry96v7dt72fgyggtb240000gn/T/carthage-xcodebuild.NL97ri.log

[WebDriverAgent] *** Building scheme “RoutingHTTPServer tvOS” in RoutingHTTPServer.xcodeproj

[WebDriverAgent] A shell task (/usr/bin/xcrun lipo -create /Users/tanumukherjee/Library/Caches/org.carthage.CarthageKit/DerivedData/12.4_12D4e/RoutingHTTPServer/v1.2.2/Build/Intermediates.noindex/ArchiveIntermediates/RoutingHTTPServer\ tvOS/IntermediateBuildFilesPath/UninstalledProducts/appletvos/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer /Users/tanumukherjee/Library/Caches/org.carthage.CarthageKit/DerivedData/12.4_12D4e/RoutingHTTPServer/v1.2.2/Build/Products/Release-appletvsimulator/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer -output /Applications/Appium.app/Contents/Resources/app/node_modules/appium/node_modules/appium-webdriveragent/Carthage/Build/tvOS/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer) failed with exit code 1:

[WebDriverAgent] fatal error: /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Toolchains/XcodeDefault.xctoolchain/usr/bin/lipo: /Users/tanumukherjee/Library/Caches/org.carthage.CarthageKit/DerivedData/12.4_12D4e/RoutingHTTPServer/v1.2.2/Build/Intermediates.noindex/ArchiveIntermediates/RoutingHTTPServer tvOS/IntermediateBuildFilesPath/UninstalledProducts/appletvos/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer and /Users/tanumukherjee/Library/Caches/org.carthage.CarthageKit/DerivedData/12.4_12D4e/RoutingHTTPServer/v1.2.2/Build/Products/Release-appletvsimulator/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer have the same architectures (arm64) and can’t be in the same fat output file

[WebDriverAgent] Building universal frameworks with common architectures is not possible. The device and simulator slices for “RoutingHTTPServer” both build for: arm64

[WebDriverAgent] Rebuild with --use-xcframeworks to create an xcframework bundle instead.

[WebDriverAgent] Launching WebDriverAgent on the device

[WebDriverAgent] Fetching dependencies

[WebDriverAgent] Installing/updating dependencies for platforms ‘iOS’, ‘tvOS’

[WebDriverAgent] *** Checking out YYCache at “1.1.0”

[WebDriverAgent] *** Checking out RoutingHTTPServer at “v1.2.2”

[WebDriverAgent] *** xcodebuild output can be found in /var/folders/d1/8jcb5ry96v7dt72fgyggtb240000gn/T/carthage-xcodebuild.DP6KUa.log

[WebDriverAgent] *** Building scheme “RoutingHTTPServer tvOS” in RoutingHTTPServer.xcodeproj

[WebDriverAgent] A shell task (/usr/bin/xcrun lipo -create /Users/tanumukherjee/Library/Caches/org.carthage.CarthageKit/DerivedData/12.4_12D4e/RoutingHTTPServer/v1.2.2/Build/Intermediates.noindex/ArchiveIntermediates/RoutingHTTPServer\ tvOS/IntermediateBuildFilesPath/UninstalledProducts/appletvos/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer /Users/tanumukherjee/Library/Caches/org.carthage.CarthageKit/DerivedData/12.4_12D4e/RoutingHTTPServer/v1.2.2/Build/Products/Release-appletvsimulator/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer -output /Applications/Appium.app/Contents/Resources/app/node_modules/appium/node_modules/appium-webdriveragent/Carthage/Build/tvOS/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer) failed with exit code 1:

[WebDriverAgent] fatal error: /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Toolchains/XcodeDefault.xctoolchain/usr/bin/lipo: /Users/tanumukherjee/Library/Caches/org.carthage.CarthageKit/DerivedData/12.4_12D4e/RoutingHTTPServer/v1.2.2/Build/Intermediates.noindex/ArchiveIntermediates/RoutingHTTPServer tvOS/IntermediateBuildFilesPath/UninstalledProducts/appletvos/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer and /Users/tanumukherjee/Library/Caches/org.carthage.CarthageKit/DerivedData/12.4_12D4e/RoutingHTTPServer/v1.2.2/Build/Products/Release-appletvsimulator/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer have the same architectures (arm64) and can’t be in the same fat output file

[WebDriverAgent] Building universal frameworks with common architectures is not possible. The device and simulator slices for “RoutingHTTPServer” both build for: arm64

[WebDriverAgent] Rebuild with --use-xcframeworks to create an xcframework bundle instead.

[BaseDriver] Event ‘wdaStartFailed’ logged at 1614151724145 (12:58:44 GMT+0530 (India Standard Time))

[XCUITest] Unable to launch WebDriverAgent because of xcodebuild failure: Command ‘carthage bootstrap --platform iOS,tvOS’ exited with code 1

[XCUITest] Quitting and uninstalling WebDriverAgent

[WebDriverAgent] Shutting down sub-processes

[iOSSim] Building bundle path map

[iOSSim] The simulator has ‘0’ bundles which have ‘WebDriverAgentRunner-Runner’ as their ‘CFBundleName’:

[WebDriverAgent] No WDAs on the device.

[BaseDriver] Event ‘wdaStartAttempted’ logged at 1614151734276 (12:58:54 GMT+0530 (India Standard Time))

[XCUITest] Retrying WDA startup (2 of 2)

[WebDriverAgent] Launching WebDriverAgent on the device

[WebDriverAgent] Fetching dependencies

[WebDriverAgent] Installing/updating dependencies for platforms ‘iOS’, ‘tvOS’

[WebDriverAgent] *** Checking out YYCache at “1.1.0”

[WebDriverAgent] *** Checking out RoutingHTTPServer at “v1.2.2”

[WebDriverAgent] *** xcodebuild output can be found in /var/folders/d1/8jcb5ry96v7dt72fgyggtb240000gn/T/carthage-xcodebuild.OzOG86.log

[WebDriverAgent] *** Building scheme “RoutingHTTPServer tvOS” in RoutingHTTPServer.xcodeproj

[WebDriverAgent] A shell task (/usr/bin/xcrun lipo -create /Users/tanumukherjee/Library/Caches/org.carthage.CarthageKit/DerivedData/12.4_12D4e/RoutingHTTPServer/v1.2.2/Build/Intermediates.noindex/ArchiveIntermediates/RoutingHTTPServer\ tvOS/IntermediateBuildFilesPath/UninstalledProducts/appletvos/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer /Users/tanumukherjee/Library/Caches/org.carthage.CarthageKit/DerivedData/12.4_12D4e/RoutingHTTPServer/v1.2.2/Build/Products/Release-appletvsimulator/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer -output /Applications/Appium.app/Contents/Resources/app/node_modules/appium/node_modules/appium-webdriveragent/Carthage/Build/tvOS/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer) failed with exit code 1:

[WebDriverAgent] fatal error: /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Toolchains/XcodeDefault.xctoolchain/usr/bin/lipo: /Users/tanumukherjee/Library/Caches/org.carthage.CarthageKit/DerivedData/12.4_12D4e/RoutingHTTPServer/v1.2.2/Build/Intermediates.noindex/ArchiveIntermediates/RoutingHTTPServer tvOS/IntermediateBuildFilesPath/UninstalledProducts/appletvos/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer and /Users/tanumukherjee/Library/Caches/org.carthage.CarthageKit/DerivedData/12.4_12D4e/RoutingHTTPServer/v1.2.2/Build/Products/Release-appletvsimulator/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer have the same architectures (arm64) and can’t be in the same fat output file

[WebDriverAgent] Building universal frameworks with common architectures is not possible. The device and simulator slices for “RoutingHTTPServer” both build for: arm64

[WebDriverAgent] Rebuild with --use-xcframeworks to create an xcframework bundle instead.

[WebDriverAgent] Launching WebDriverAgent on the device

[WebDriverAgent] Fetching dependencies

[WebDriverAgent] Installing/updating dependencies for platforms ‘iOS’, ‘tvOS’

[WebDriverAgent] *** Checking out YYCache at “1.1.0”

[WebDriverAgent] *** Checking out RoutingHTTPServer at “v1.2.2”

[WebDriverAgent] *** xcodebuild output can be found in /var/folders/d1/8jcb5ry96v7dt72fgyggtb240000gn/T/carthage-xcodebuild.kt0Zkl.log

[WebDriverAgent] *** Building scheme “RoutingHTTPServer tvOS” in RoutingHTTPServer.xcodeproj

[WebDriverAgent] A shell task (/usr/bin/xcrun lipo -create /Users/tanumukherjee/Library/Caches/org.carthage.CarthageKit/DerivedData/12.4_12D4e/RoutingHTTPServer/v1.2.2/Build/Intermediates.noindex/ArchiveIntermediates/RoutingHTTPServer\ tvOS/IntermediateBuildFilesPath/UninstalledProducts/appletvos/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer /Users/tanumukherjee/Library/Caches/org.carthage.CarthageKit/DerivedData/12.4_12D4e/RoutingHTTPServer/v1.2.2/Build/Products/Release-appletvsimulator/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer -output /Applications/Appium.app/Contents/Resources/app/node_modules/appium/node_modules/appium-webdriveragent/Carthage/Build/tvOS/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer) failed with exit code 1:

[WebDriverAgent] fatal error: /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Toolchains/XcodeDefault.xctoolchain/usr/bin/lipo: /Users/tanumukherjee/Library/Caches/org.carthage.CarthageKit/DerivedData/12.4_12D4e/RoutingHTTPServer/v1.2.2/Build/Intermediates.noindex/ArchiveIntermediates/RoutingHTTPServer tvOS/IntermediateBuildFilesPath/UninstalledProducts/appletvos/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer and /Users/tanumukherjee/Library/Caches/org.carthage.CarthageKit/DerivedData/12.4_12D4e/RoutingHTTPServer/v1.2.2/Build/Products/Release-appletvsimulator/RoutingHTTPServer.framework/RoutingHTTPServer have the same architectures (arm64) and can’t be in the same fat output file

[WebDriverAgent] Building universal frameworks with common architectures is not possible. The device and simulator slices for “RoutingHTTPServer” both build for: arm64

[WebDriverAgent] Rebuild with --use-xcframeworks to create an xcframework bundle instead.

[BaseDriver] Event ‘wdaStartFailed’ logged at 1614151789523 (12:59:49 GMT+0530 (India Standard Time))

[XCUITest] Unable to launch WebDriverAgent because of xcodebuild failure: Command ‘carthage bootstrap --platform iOS,tvOS’ exited with code 1

[XCUITest] Quitting and uninstalling WebDriverAgent

[WebDriverAgent] Shutting down sub-processes

[iOSSim] Building bundle path map

[iOSSim] The simulator has ‘0’ bundles which have ‘WebDriverAgentRunner-Runner’ as their ‘CFBundleName’:

[WebDriverAgent] No WDAs on the device.

[XCUITest] {}

[DevCon Factory] Releasing connections for FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5 device on any port number

[DevCon Factory] Found cached connections to release: [“FE9C4B41-85BD-40B5-A868-852BD2E1C8D5:8100”]

[DevCon Factory] Cached connections count: 0

[XCUITest] Not clearing log files. Use clearSystemFiles capability to turn on.

[IOSSimulatorLog] Stopping iOS log capture

[BaseDriver] Event ‘newSessionStarted’ logged at 1614151789538 (12:59:49 GMT+0530 (India Standard Time))

[W3C] Encountered internal error running command: Error: Unable to launch WebDriverAgent because of xcodebuild failure: Command ‘carthage bootstrap --platform iOS,tvOS’ exited with code 1

[W3C] at quitAndUninstall (/Applications/Appium.app/Contents/Resources/app/node_modules/appium/node_modules/appium-xcuitest-driver/lib/driver.js:528:15)

[W3C] at /Applications/Appium.app/Contents/Resources/app/node_modules/appium/node_modules/appium-xcuitest-driver/lib/driver.js:558:11

[W3C] at wrapped (/Applications/Appium.app/Contents/Resources/app/node_modules/appium/node_modules/asyncbox/lib/asyncbox.js:35:13)

[W3C] at retry (/Applications/Appium.app/Contents/Resources/app/node_modules/appium/node_modules/asyncbox/lib/asyncbox.js:18:13)

[W3C] at retryInterval (/Applications/Appium.app/Contents/Resources/app/node_modules/appium/node_modules/asyncbox/lib/asyncbox.js:45:10)

[W3C] at /Applications/Appium.app/Contents/Resources/app/node_modules/appium/node_modules/appium-xcuitest-driver/lib/driver.js:538:7

[W3C] Destroying socket connection

[HTTP] <-- POST /wd/hub/session 500 127004 ms - 827

1 Like

Experiencing the same issue

Go to the WebDriverAgent folder and run “sudo ./Scripts/bootstrap.sh” helps me on MacOS. I see this error every time when I update my appium