After updating the mac mini to OS 10.11.6 appium is not able to launch the app

Appium 1.5.3 was working just fine, however after updating the mac mini to OS 10.11.6 appium is not able to launch the app. Here is the detailed log -

[debug] [UIAuto] Dynamic bootstrap code: // This file is automatically generated. Do not manually modify!

[debug] [UIAuto] Dynamic bootstrap path: /Users/crmtest/Library/Application Support/appium/bootstrap/bootstrap-b3d9467fe086a9e6.js

[debug] [UIAuto] Reusing dynamic bootstrap: /Users/crmtest/Library/Application Support/appium/bootstrap/bootstrap-b3d9467fe086a9e6.js
[debug] [iOS] Running ios real device reset flow
[debug] [iOS] Full reset requested. Will try to uninstall the app ‘io.cordova.myappa5b0c9’.
[debug] [iOS] Creating iDevice object with udid 33d65b8659362ffd3386990aac522dae61227fbe

[iOS] Could not remove ‘io.cordova.myappa5b0c9’ from device

[MJSONWP] Encountered internal error running command: Error: Removing io.cordova.myappa5b0c9 failed
at /Volumes/Appium/Appium.app/Contents/Resources/node_modules/appium/node_modules/appium-ios-driver/node_modules/node-idevice/main.js:145:6
at ChildProcess.exithandler (child_process.js:193:7)
at emitTwo (events.js:100:13)
at ChildProcess.emit (events.js:185:7)
at maybeClose (internal/child_process.js:850:16)
at Socket. (internal/child_process.js:323:11)
at emitOne (events.js:90:13)
at Socket.emit (events.js:182:7)
at Pipe._onclose (net.js:475:12)

[HTTP] <-- POST /wd/hub/session 500 568 ms - 175

You can try this solution here:

Did you update your Mac to 10.11.6 recently?
If Yes, Follow the below post and check if thats the issue.
There has been a security upgrade recently which has caused issues.
I faced a similar issue